Křížová palba - Francis, Dick (Knižní klub, 2011)
Poslední společná kniha Dicka a Felixe Francise. Thomas Forsyth je důstojníkem britských vojenských sil v Afgánistánu, ale po vážném úrazu jeho kariéra rychle skončí. Po návratu do Anglie je nevlídně uvítán jen svou matkou, trenérkou koní. Po sérií podivných nehod se ukáže, že jeho matka je nucena působit svým vlastním koním zdánlivě náhodná zranění, protože ji k tomu nutí neznámý vyděrač. Bývalý voják Forsyth, traumatizovaný vzpomínkami z války a fyzickým utrpením, se brzy vydá po jeho stopě.