Fenomén Bohdalka - Kopecká, Slávka (Slávka Kopecká, 2011)
Pod originálním názvem a poněkud šokujícím titulním obrázkem se skrývá knížka textů sepsaných a sestavených k životnímu jubileu Jiřiny Bohdalové. Vedle vtipných gratulací v ní najdete sadu padnoucích klíčů otevírajících cestu k duši populární a nezaměnitelné herečky. Knížku doplňují četné rodinné a profesní fotografie zaznamenávajících tok času - neuvěřitelných osmdesát let