Dobrodružství malého ledního medvídka - Reider, Katja 1960- (Svět ukrytý v abecedě, 2010)
Knížka je určená začínajícím čtenářům. Ve třech krátkých příbězích se děti seznámí smalým ledním medvědem Olem, jeho mámou medvědicí a kamarády, ledním medvědem Svenem a sobem Rolem.