Nula stupňů volnosti - Deaver, Jeffery (Domino, 2011)
Agent 007 James Bond odhalí během tajné operace v Srbsku informace o plánované masové vraždě několika tisíců osob. Stopy vedou k Severanu Hydtovi přezdívanému Hadrář – britskému obchodníkovi, jehož firmy rozeseté po celém světě se zabývají odpadovým hospodářstvím...