Vražda na vrších - Kuťák, Jaroslav (Původní česká detektivka, 2011)
Pozemky jsou při výstavbě golfového hřiště tím nejdůležitějším. Mezi lidmi koluje mýtus, že golf vydělává ohromné peníze, a proto ceny za pozemky na golf šplhají do nesmyslných výšek. Zvláště malá vesnická hřiště mohou mít potíže, když nedosáhnou na koupi pro rozšíření svého pozemku. A ještě horší to pak je, když míčky hledající golfisté najdou na sousedním poli ve vzrostlé kukuřici uprostřed tajného políčka marihuany mrtvolu mladého muže...