Iva Janžurová a její životní role - Rohál, Robert (Petrklíč, 2011)
Robert Rohál napsal knihu Iva Janžurová a její životní role, kde vyzvedl osobnost, talent a úspěch známé české herečky Ivy Janžurové. Snaží se zde připomenout nejen všechny zásadní filmové role této herečky, ale i filmy, na které publikum už možná trochu pozapomnělo. V knize, která vychází u příležitosti hereččina životního jubilea, je však dostatek prostoru i pro nejrůznější názory na Ivu Janžurovou ze strany kritiků, kolegů či obdivovatelů.