Letní závrať - Lowell, Elizabeth (Klokan, 2011)
Raine má před sebou vrcholnou soutěž své jezdecké kariéry, které podřídila celý život. Její otec, jeden z nejmocnějších mužů Ameriky, pověří agenta Elliota, aby Raine po celou dobu nespustil z očí. Má totiž obavy, aby se nestala obětí únosu. Raine propadne osobnímu kouzlu svého ochránce. O to víc je zklamaná, když Elliot bez varování zmizí...