Vášnivé radosti - Small, Beatrice (Baronetka, 2011)
Kathryn St. Johnová se zcela vymyká představám o úzkoprsých knihovnicích s omezeným rozhledem. Naopak, kromě vedení knihovny v Egret Pointu se též angažuje ve společenském životě a informuje své spoluobčany o současných trendech. K nim patří i interaktivní síť Kanál. Tam se Kathryn oddává svým snům o králích, rytířích a loupežnících, jež tak obdivuje v klasických knihách. Podaří se jí však poblouznit i, v Egret Pointu nově usazeného, Timothy Blaira. Jak ten ale může soutěžit s vysněnými milenci? Nakonec se však Timothymu podaří vymyslet lest, která by Kathryn nenapadla ani v těch nejdivočejších snech. Z cyklu Radosti.