Fantazii se meze nekladou - Robb, J. D. (Klokan, 2011)
Pro Evu Dallasovou nebude lehké objasnit případ Barta Minnocka, majitele softwarové firmy, který byl nalezen mrtvý v elektronicky uzamčené místnosti, kde testoval novou počítačovou hru. On začátku je jasné, že jde o vraždu, ale je záhadou, kdo a jak tento hrůzný čin provedl, když nikdo z místnosti nemohl odejít.