Krvavá přísaha - Farnsworth, Christopher (BB/art, 2011)
Románová prvotina amerického profesionálního scenáristy Christophera Farnswortha je překvapivě čtivou a zajímavou kombinací politického thrilleru a upírského románu. Akceptuje-li čtenář existenci upírů a dalších nadpřirozených jevů, čeká ho svěží a poutavý příběh, psaný vtipným a svižným stylem odrážejícím autorovy filmové zkušenosti, příběh plný dějových zvratů a napínavých scén a vrcholící originálním rozuzlením. I renomovaní kritici uznávají, že Krvavá přísaha kvalitou jednoznačně vyčnívá ze současné módní záplavy děl s upírskou tématikou.