Zloděj temnoty - Doetsch, Richard (Domino, 2011)
Michael St. Pierre je všeobecně považován za nejlepšího zloděje na světě. Svou pověst potvrdil už několikrát, a pokaždé musel čelit obrovskému nebezpečí. Tentokrát však bude mít protivníka, s jakým se doposud nestřetl: zloděje, který se na rozdíl od Michaela neváhá uchýlit k brutálnímu násilí a jehož minulost je opředena děsivým tajemstvím. Střet dobra a zla nás zavede do londýnského podsvětí, amsterodamských kanálů, starověkých paláců v Istanbulu, do New Yorku i na vrcholky indických hor. Tam všude se odehrává rozhodující zápas mezi silami dobra a zla…