Duhový most - Keleová - Vasilková, Táňa (NOXI, s.r.o., 2011)
Olga je obyčejná žena, prodavačka, matka desetiletého syna Filipa a manželka vysokoškolského učitele. Má své sny a touhy, které by chtěla proměnit ve skutečnost. Chtěla by být bohatší, aby nemusela tak tvrdě pracovat a konečně mohla také trávit krásné chvíle například na dovolené u moře. Jejím největším přáním ovšem je zhubnout. Na žebříčku jejích životních hodnot štíhlá rovná se šťastná. Proto se trápí neustálými redukčními dietami, hubne a přibírá a z tohoto kolotoče neúspěchů je podrážděná, nervózní a nešťastná. A když podstoupí pod odborným dohledem kurz hubnutí a téměř dosáhne vysněného cíle, zasáhne jako mávnutím proutku do jejího života osud v podobě zrádné nemoci. To Olze otevře oči a začne vše přehodnocovat...