Pirátská parta. Magický kompas - Brezina, Thomas (Pirátská parta, 2011)
Vydejte se za dobrodružstvím s Chili, Pepperem a Indigo. Nerozlučnou trojicí, která je vlastně čtveřice - patří k nim totiž ještě Pepperův pejsek Yuuto.