Záležitost srdce - Steel, Danielle (Ikar, 2011)
Psychologický příběh úspěšné fotografky, která za svou kariéru zaplatila zlomeným srdcem a osamělostí. Hope Dunneová si vydobyla skvělou kariéru fotografky, ale bojuje s osamělostí. Když odletí na vánoční svátky do Londýna fotografovat slavného irského spisovatele Finna O´Neilla, ihned ji okouzlí upřímností a chlapeckým šarmem. S radostí přijímá jeho pozvání a odjíždí na jeho odlehlé sídlo na irském venkově. Z dokonalého gentlemana se ale poznenáhlu klube žárlivý, majetnický a nebezpečný muž, odhodlaný udržet si Hope za každou cenu…