Zrušený rozsudek - Connelly, Michael (Domino, 2011)
Mickey Haller je známý losangelský advokát, ale tentokrát ho šéf státního zastupitelství osloví se zvláštní nabídkou: aby se v jistém mediálně sledovaném případu ujal role žalobce. Haller dlouho váhá, ale nakonec se nechává přesvědčit – mimo jiné i proto, že ho dráždí osoba obžalovaného...