Místo na slunci - Haran, Elizabeth (Klokan, 2011)
Jacqueline se s manželem vydá na plavbu přes oceán, aby se usadili v Austrálii. Když konečně spatří pevninu, Henry své ženě oznámí, že se na palubě zamiloval a že se s ní chce rozvést. Šokovaná Jacqueline vystoupí v přístavu zcela bez prostředků, a protože nic neumí, nezbývá jí než přijmout práci na farmě. Avšak cestu jí zkříží dva bratři: Ben a Nick.