Uvidíš, zemřeš - Patterson, James (Klokan, 2011)
Alexova neteř Caroline se stala jednou z obětí organizovaného zločinu s prostitucí a všechny stopy vedou k záhadnému muži s maskou přezdívanému Zeus. Při vyšetřování však úřady Alexovi staví do cesty spoustu překážek, až je z případu zcela odvolán. V době největšího zklamání se u jeho dveří objeví Carolinina kamarádka - jediná prostitutka, která přežila pohled na Diovu tvář...