Problémy nejen s láskou - Řeháčková, Věra (Albatros, 2011)
Silvie se po deseti letech strávených ve Skotsku vrací do České republiky. Nechce se jí, prarodiče, jak se zdá, o ni moc nestojí a když k nim konečně přijede, čeká ji šok: Silvie už u nich bydlí. jak je to možné? Vždyť Silvie je ona!