Zlá panenka - Prošková, Hana (Původní česká detektivka, 2011)
Detektivní povídky Hany Proškové jsou dnes už pojmem. Po řadu let přinášejí tyto perfektně psychologicky prokreslené příběhy vtipné zápletky a překvapivá řešení.