Krok do neznáma - Lowell, Elizabeth (Alpress, 2011)
Když Jill zachrání život synovi majitele detektivní agentury, nenapadne ji, jak brzy se jí budou jeho protislužby hodit. Jill je přesvědčena, že její tetu někdo zabil kvůli starožitnostem. Navíc jí kdosi začne vyhrožovat, a tak přivítá pomoc agenta Zacha. Netuší, že odhalení pravdy je může stát život.