Temný smaragd - Jackson, Lisa (Domino, 2011)
Tařin život obestírá tajemství: nikdo nedokáže vnést jasno do záhadných okolností jejího narození. Ona sama ví jen to, že vše nějakým způsobem souvisí s temným smaragdem, drahokamem, který náleží ztracenému dědici Tower Twyll