Z lásky k tobě - Kleypas, Lisa (Domino, 2011)
Plachá Celia, dcera pařížského lékaře, byla už téměř smířená se životem staré panny, ale namísto toho pro ni osud uchystal nespočet zvratů... Nejprve jí přivedl do cesty laskavého Philippa, za něhož se Celia ochotně provdala a spolu s ním vypluje vstříc novému životu v New Orleans. Idylku rázně ukončil útok pirátů, kteří Philippa zabili a Celia skončila v rukou obávaného Dominika Legarea, který ji chce věnovat svému úchylnému bratrovi