Případ pro tebe a Klub tygrů / Fantom Benátek - Brezina, Thomas (Fragment, 2011)
Při procházce spletí tajemných uliček potkají záhadného gondoliéra, jehož chování je k smrti vyděsí. Zdá se však, že strach nenahání jenom jim. Kamarádi Biggi, Luk a Patrik se nechtěně zapletou do obzvláště nebezpečného dobrodružství.