Dobrý den, dobrou noc - Žáček, Jiří (Albatros, 2011)
Výbor z básníkovy dvacetileté tvorby (1978–1998), který nyní vychází v reedici. Jsou v něm říkadla, povídačky, hádanky i pohádky, které básník psal s potěšením pro radost dětem i rodičům.