Cesta za láskou - Martin, Kat (Oldag, 2011)
Jillian Whitney žije pod střechou majetného urozeného muže, dost starého na to, aby byl jejím otcem. Její život plyne klidně do chvíle, než potká záhadného vévodu z Blackwoodu, který ji natolik okouzlí, že začne přemýšlet o tom, že svého milovaného ochránce opustí. Jenomže ten je pak zavražděn a jedinou podezřelou je právě Jillian. Skandál hýbe celým Londýnem a Jillian je nucena uprchnout a přijmout vévodovu ochranu. Přestože se do něj brzy bezhlavě zamiluje, tuší, že dokud nebude celý případ vyřešen, o svatbě nemůže být ani řeč