Po sezoně se nevraždí - Kačírková, Eva (Původní česká detektivka, 2011)
Tři napínavé novely královny české detektivky. Titulní příběh Po sezóně se nevraždí se odehrává na rekreaci u Jaderského moře a je motivován hrabivostí a sobectvím. Druhý, Ani smrt není jistá, je zasazen do Prahy a zachycuje bezohledný boj o očekávané dědictví. Novela Muži neumírají pro lásku se odvíjí v prostředí pražské bohémy a zločin pramení z touhy po pochybné společenské slávě. Vypravěči jsou většinou svědky události vedoucí k vraždě a snaží se odhalit zločin buď ve spolupráci s policií, nebo na vlastní pěst