Příliš silné pouto - Bradford Taylor, Barbara (Alpress, 2011)
Obchodnice s uměním Annette je pověřena aukcí Rembrandtova obrazu, což se stává událostí roku. Tisk ji žádá o interview a manžel, který jí kdysi pomohl v těžké životní situaci, pro ni vybere jednoho z předních novinářů Jacka Chalmerse. On i Annette jsou k sobě od první chvíle silně přitahováni. Potvrdí se, že jejich osudy jsou provázány mnohem těsněji, než tušili.