Velká žena z východu - Pawlowská, Halina (Motto, 2011)
Krutě veselý příběh o mladé ženě z Česka, která se rozhoduje nejen mezi třemi osudovými muži, ale taky mezi kariérou v zahraniční firmě, horskou loukou a touhou být nejkrásnější ze všech.