Neprůstřelné alibi - Robb, J. D. (Alpress, 2011)
Po návratu z dovolené čeká na policistku Evu Dallasovou v New Yorku tvrdý oříšek: série zdánlivě nesouvisejících vražd bez motivu, provedených zvláštním způsobem. Eva zjistí, že stopy vedou ke dvojici mladíků z bohatých rodin ....