Záhada - Kellerman, Jonathan (Domino, 2011)
Dlouhá léta býval hotel Fabourg místem jejich romantických schůzek, ale nyní tam Alex a Robin přišli naposledy. Hotel se zavírá, a tak se v jeho luxusních prostorách dnes večer sešli stálí hosté, aby při koktejlech zavzpomínali na vše hezké, co tady společně zažili. Ze všeobecného veselí se vymyká jediná osoba: uhrančivě krásná mladá žena, která za slunečními brýlemi marně skrývá smutek. Alex se neubrání úvahám, kdo to může být, co ji sem přivedlo - a jestli má něco společného s bodyguardem, který postává před hotelem.Když ho o dva dny později osloví Milo se žádostí o pomoc při vyšetřování děsivé vraždy, Alex ke svému zděšení ve zmasakrované oběti pozná ženu, která osaměle popíjela šampaňské. Zdá se, že v hotelu Fabourg strávila poslední hodiny svého života.