Krvavý sníh - Nowak, Helmuth (Military, 2011)
Německá skupina armád Sever má při útoku na Rusko před sebou obtížný úkol: nesjízdným terénem projít pobaltskými republikami, odříznout Rusy od Baltského moře a obsadit Leningrad...