Absolutní zlo - Kava, Alex (Arlekin, 2011)
Když v ospalém městečku Platte dojde k brutální vraždě, policie je v koncích. Stopy jasně vedou k muži, který už byl za podobné činy stíhán, odsouzen. a popraven. Snaží se někdo napodobit styl předchozích vražd? Nebo je skutečný vrah stále na svobodě? Šerif Nick Morelli cítí, že takto závažný případ bude vyžadovat přítomnost specialisty FBI, a povolá agentku Maggii O'Dellovou, aby sestavila psychologický profil pachatele. Společně s ní začíná odhalovat strašlivou pravdu - a v tom je nalezeno druhé mrtvé tělo a případná třetí oběť je nezvěstná. Maggie a Nick svádějí boj s časem. Dostihnou vraha dřív, než dokončí svůj odporný čin?