Utrpení neviňátek - Saul, John (Domino, 2011)
V městečku Port Arbello jako by se zastavil čas. Jako by se zastavil přesně před sto lety, kdy zdejší temný les prořízl smrtelný výkřik dítěte, který však nezaslechl nikdo z místních, pouze jeho otec. A ten zoufalému děvčátku nepomohl, protože jeho utrpení sám způsobil. V zájmu zachování rodinné cti zvolil pachatel dobrovolnou smrt a hrůzný čin zůstal nevysvětlen. O sto let později se ve starobylém sídle rodiny Congerových začnou dít podivné věci ....