Vstupenka do ráje - Lanczová, Lenka (Víkend, 2011)
Sympatická Laura, hlavní hrdinka nového románu, má na krku takřka čtyřicítku, manžela, dvě dcery, práci, která ji vysiluje, ale docela baví, a rodinu, která ji baví a občas taky pěkně vysiluje. Laura by mohla být spokojená a šťastná. A taky je. Skoro. Až na ten stereotyp...