Brána do pekla - Connolly, John (BB art, 2011)
[Jedenáctiletého Samuela Johnsona trápí spousta věcí. Tátu zajímá spíš jeho auto než rodina a máma žije ve vlastním světě. Jediný, kdo Samuelovi doopravdy rozumí, je jeho jezevčík Boswell. Aby toho nebylo málo, jejich sousedé v čele se zlolajnou paní Abernathyovou se pokoušejí otevřít bránu do pekla. Na Samuelovi je, aby jim v tom zabránil, jenže mu nikdo nevěří a čas se krátí.]