Krtek a rybka - Miler, Zdeněk (Svatojánek, 2011)
Milé děti, po osmi letech vychází zbrusu nová knížka o Krtkovi. Tentokrát zachrání malou roztomilou rybku před dravou zubatou štikou. A není na to sám, jsou s ním jeho oblíbení kamarádi mravenečci, žabka, motýlek admirál, housenka, šneček, žížalky a další. Rybka se dokonce schová u Krtka doma. A jak se mu odmění? Jak jinak, nežli kouzelně. Tak otevřete knížku a vejděte do Krtkova pohádkového světa.