V brance Vlasta Burian : Fotbalová kariéra krále komiků - Vápenka, Ivan (Machart s.r.o., 2011)
Titul unikátním způsobem mapuje fotbalové působení krále komiků Vlasty Buriana. Kniha obsahuje velké množství dobových dokumentů, historických fotografií a ilustrací