Povídky - Balabán, Jan (Host, 2010)
Souborné vydání povídkové tvorby jednoho z nejvýznamnější českých autorů posledního dvacetiletí. Povídky nedávno zesnulého Jana Balabána patří ke klenotům české literatury a to nejen podle kritiky, ale především podle čtenářů. Kniha je prvním svazkem autorova souborného díla.