Putování žabáka Filemona - Šrámková, Jana (Labyrint, 2010)
Když plyšový žabák Filemon jednoho dne objeví na svém těle přišitou cedulku se jménem továrny, kde ho vyrobili, netuší, jaké dobrodružství tím začíná.