Deník malého poseroutky. Ošklivá pravda - Kinney, Jeff (CooBoo, 2011)
Greg Heffley se vždycky nemohl dočkat, až vyroste. Ale je dospívání fakt taková sranda? Zničehonic se musí vyrovnat se spoustou společných holčičích a klučičích večírků, větší odpovědností, a dokonce i s nepříjemnými změnami, které se „stárnutím“ souvisejí… a to všechno bez svého nejlepšího kamaráda Rowleyho. Zvládne to Greg sám? Nebo bude muset čelit ošklivé pravdě?