Vítěz bere vše - Roberts, Nora (Arlekin, 2011)
Svět automobilových závodů i baseballových hřišť. To je život, který znají i Foxy, hrdinka příběhu Vítězství srdce, i Brooke z povídky Pravidla hry. A právě proto, že tento svět tak dobře znají, vědí, že mnohé z toho, co davy naplňuje nadšením, je jen pozlátko na povrchu. A že zachovat si v tomto světě soukromí a zdravý rozum je mnohem těžší, než by se mohlo zdát. Jenže nikdo není ostrov sám pro sebe, takže když to zajiskří mezi Foxy a Lancem, přítelem jejího bratra, automobilového závodníka, a mezi Brooke a slavným baseballistou Parksem, musejí obě svou bezpečnou ulitu opustit. A bojovat o to, o co stojí nejvíce. Neboť jen vítěz bere vše!