Mrazivý okamžik - Ceder, Camilla (Jota, 2012)
Příběh několika životních osudů, které se dílem náhody i neúprosného vývoje událostí protnou a vyústí ve strašlivý zločin. Zločin, který se vyšetřovatelům v čele s komisařem Christianem Tellem na první pohled jeví jako zcela nepochopitelný.