Dokonalá nevěsta - Kinsella, Sophie (BB/art, 2012)
V osmnácti je onoho nádherného oxfordského léta Milly ochotná téměř k čemukoli, a když se jí Allan, který se stal součástí jejího nového vzrušujícího života, zeptá, zda by si ho nevzala, aby mohl zůstat v zemi, nezaváhá ani na vteřinu. A aby vše vypadalo jako skutečné, vypůjčí si pro tuto příležitost bílé šaty se závojem a nechá se fotografovat na schodech před matrikou. O deset let později je Milly někdo naprosto jiný. Je zasnoubená se Simonem – bohatým, seriózním člověkem, který ji považuje za téměř dokonalou ženu – a čeká ji obrovská a nákladná svatba. Svá tajemství v sobě uzamkla tak bezpečně a hluboko, až se téměř sama přesvědčila, že neexistují – dokud ji pouhé čtyři dny před svatbou minulost nedohoní. Najednou se její pečlivě zkonstruovaný svět začíná hroutit jako domeček z karet. Jak řekne Simonovi, že je už vdaná? Co poví své matce? A když všechno nakonec praskne, vypluje na světlo mnohem víc tajemství, než Milly očekávala…