Krása přináší smrt ; překladatel Irena Palová - Higgins Clark, Mary (Klokan, 2011)
Desetiletá dcera státní zástupkyně se po autonehodě ocitne v péči vynikajícího plastického chirurga. Jaké je překvapení její matky, když se v ordinaci setká s cizí ženou, která má povědomou tvář...