Rodina - Cole, Martina (Domino, 2012)
Phillip Murphy žije pro rodinu. Zbožňuje svou starou maminku; nezištně se stará o své sourozence, kteří mu pomáhají vést rodinné obchodní impérium; ve všech ohledech podporuje své dva syny, kteří po něm jednou rodinné podnikání převezmou. A především je zde Christina: jeho žena a spása, kterou miluje celým srdcem. Pro Phillipa Murphyho je zkrátka rodina vším. Christina to všechno velmi dobře ví. Netuší ovšem, že manžel před ní jednu stránku své osobnosti skrývá. Velmi temnou stránku. Ale i kdyby se jí se svým tajemstvím svěřil, měla by jinou možnost, než stát nadále při něm? Phillip má svá pravidla, a to základní zní: od svých nejbližších očekávám naprostou oddanost. Tuto rodinu nikdo opustit nemůže - alespoň ne živý