Míša Kulička v cirkuse - Menzel, Josef. (Studio trnka s.r.o., 2007)
Veselá dobrodružství medvídka Míši s přiloženým CD, na kterém je celá pohádka namluvena Janou Synkovou a Jiřím Lábusem a interativního průvodce knihou, kde si děti na počítači podle knihy doplňují obrázky, které se nakonec rozhýbou.