Tajná sedma. Noční výprava - Blyton, Enid (Albatros, 2011)
Spolek Tajné sedmy - Petr, Žaneta, Pamela, Barbara, Honza, Colin a Jirka - se ve svém prvním dobrodružství dostává na stopu skutečné záhadě. Pátrání je zavede až ke starému, opuštěnému domu, v jehož sklepě se během napínavé noční výpravy odehraje nečekané dobrodružství