Deník malého poseroutky. Zápisky Grega Heffleyho - Kinney, Jeff (CooBoo, 2009)
Deník v obrázkách, do kterého si jedenáctiletý poseroutka Greg zapisuje a čmárá vše, co se kolem něj děje. I když tohle vlastně není deník, to jsou ZÁPISKY. Greg píše o svém otravném starším bráchovi, o potrhlém kamarádu Rowleym, o každodenním boji o přežití ve škole, o jednom fakt děsivém domě hrůzy, o kreslení komiksů pro školní časopis a taky o Sejru...