Kód smrti - Preston, Douglas (BB art, 2012)
Představujeme vám Gideona Crewa: geniálního podvodníka a krále zlodějů. Dvanáctiletý Gideon Crew byl svědkem toho, jak jeho otce, špičkového matematika, obvinili z velezrady a zastřelili...