Volání ptáka kivi - Lark, Sarah, 1958 - (Knižní klub, 2012)
Gloria vyrůstá na farmě Kiward. Její šťastné dětství náhle skončí, když ji rodina pošle spolu se sestřenicí Lilian do anglického internátu. Zatímco se Lilian životu ve starém světě přizpůsobí, Gloria začne nenávidět rodiče za to, že jí tento nový život vnutili. Za každou cenu se chce vrátit zpátky na Nový Zéland. Vymyslí proto odvážný plán, který ji však uvrhne do velkého nebezpečí…